Profesjonell hårfarge til hjemmebruk

Hva er greia med by Bente

by Bente – fordi hår er personlig. by Bente reflekterer Bente og hennes verdier, holdning, kultur og energi. Vi er et team som elsker det vi gjør, og som alltid er klare for å skape nye og bedre løsninger. Derfor bryter vi grensene og endrer spillereglene. Våre produkter er en hyllest til alle som har inspirert oss og motivert oss.

COLOR by Bente produktene er utviklet og designet i Norge, og produsert i Spania.

Vi elsker hår! Derfor bruker vi all vår kunnskap og ressurser for at du skal bli så fin på håret som mulig. Det gjør vi med omtanke og dedikasjon helt ned i de minste detaljer, og alltid skreddersydd for deg.

Bente Hafslund Rysstad

Bente er daglig leder og grunder av by Bente. Hun elsker hår, digger hårfarge og har over 25 års erfaring som frisør og colorist. Bente har blandt annet jobbet som hårfarge ekspert for L’Oréal Professionnel, vært daglig leder for Adam & Eva, og lærer på frisørlinja. Nå bruker hun all sin erfaring og kompetanse til å utvikle profesjonelle hårfarger og digitale løsninger for deg som farger håret hjemme. Hennes viktigste motivasjon er du skal få en hårfarge som ser bra ut og får deg til å føle deg vel!

Marianne Lund

Marianne er frisør, fargekonsulent og ekspert på de mørke hårfargene som kommer. Marianne har over 20 års erfaring fra frisørbransjen har tidligere drevet Pilo frisør i Kristiansand, og jobbet som fargekonsulent for Indola. Hennes bakgrunn og erfaring skal sørge for at du blir en fornøyd kunde hos by Bente, og hennes motivasjon er at du skal få en fantastisk kundereise på din vei mot en perfekt hårfarge!