Forberedelse:

Håret trenger ikke være nyvasket, fettlaget i hodebunnen beskytter sensitiv hud. Hvis håret er slitt, ta gjerne en hårkur i forkant. Dette gir et jevnere resultat.

Ta på hansker og plastkappe. Finn frem ren og tørr blandeskål og fargekost. Begynn å blande med rolige bevegelser. Og hvis du har en venn som kan hjelpe deg med påføring, blir det enklere 😊

 

Blandingsforhold:

Bland komponentene i pakken etter hvordan de står sammen på pakkseddelen.

Small: N:2 H2O2 (60ml) + 2 x N:3 Mix = Ettervekst

Medium: N:2 H2O2 (90ml) + 3 x N:3 Mix = Lang ettervekst. 

Large og XL: Her må du lese nøye på pakkseddel for hva som skal brukes i de ulike delene av håret. Eks: en blanding til ettervekst og en til lengder. 

Påføres i tørt hår. Les pakkseddelen NØYE!

Grått hår? Beise m/fargekrem:N:3 Mix, påføres på grått hår før hårfargen i tørt hår. Denne skal ikke skylles ut, hårfargen blandes og påføres direkte oppå beisingen for bedre dekkevene. Se egen step-by-step film for dette 😊

Enkelte behandinger kan også blandes ut med 20-30ml varmt vann, dette vil stå på din pakkseddel hvis det gjelder din behandling.

Kontakt oss heller hvis du er usikker.

Påføring:

Grått hår: Påføres i tørt hår. Start alltid i front, da håret har mer grått i front og dekker bedre hvis virketiden blir forlenget.

Farge: Påføres i tørt hår. Start alltid med etterveksten og jobb deg videre utover i lengdene.   

Virketid: 30min.

Utskylling: Skyll alltid godt etter en fargebehandling. Vask håret 2 ganger og avslutt med en balsam eller hårkur.

Frisk opp fargen i lengdene? Påfør/skyll over ca 2-4dl med vann over der farge sitter og deretter skum opp fargen utover i lengdene som en sjampo. La det virke i 2-5min før du skyller ut alt.

Er ingenting av dette forståelig, og du trenger hjelp?

Ring oss eller se vår supportside