Om Care by Bente produktene

Hårpleieserie spesialtilpasset tørt skandinavisk hår. Serien er utviklet av Bente og hennes ønske om et sunt, sterkt, luftig vakkert blondt hår. Endelig en komplett hårpleieserie som styrker og gir blondiner et glansfullt hår.

Care by Bente er en oppbyggende og pleiende hårpleie serie. Bente er ekstremt opptatt av kvalitet, kun det beste er gått nok! Denne serien går ikke på kompromi med noe, kun de beste og mest effektive næringstoffene er benyttet. Et skandinavisk hår er tynnere enn de fleste andre og blir derfor fortere svekket. Håret blir utsatt for slitasje i det daglige og derfor viktig med jevnlig oppbygging for å bevare og styrke hårkvaliteten.

Repair Leave in er det viktigste produktet i det daglige, den tilfører næring og beskytter håret mellom hver hårvask. 

Color protect shampoo og conditioner er tilpasset et farget, tørt Skandinavisk hår. Fuktighetsgivende produkter som gjør håret rent men samtidig smidig, mykt og glansfullt. 

Repair mask og leave-in er tilpasset behandlet, tørt og skadet Skandinavisk hår. Denne serien er ekstra oppbyggende og pleiende.

Purple shampoo og maske er tilpasset et blondt Skandinaviskt hår. Shampoo inneholder lite pigment og benyttes for å holde den klare fine blonde fargen, mens masken inneholder mye pigment og benyttes kun for å korrigere gult.

Alle våre produkter er veganske, tilsatt gode oljer og næringstoffer fra naturen. Det er alltid benyttet de beste ingrediensene i 100% resirkulert plastflasker.